SYLWESTER 2014

Strona główna » Aktualności » SYLWESTER 2014

wielkość tekstu: A | A | A

Menu Sylwestrowe

I.Przystawka:
- Plastry wędzonej piersi z gęsi podane na mieszance sałat z rukolą i pomidorkami schery skropionymi oliwą.

II.Danie główne:
- Pieczony schab z dzika podany z sosem z czarnego bzu w asyście  puree ze skorzonery i marchewki baby.

III.Kawa,herbata
Deser:Pistacjowe lody podane z sosem z mango.


IV.Słodki bufet:
- Ciasta

-  Babeczki bankietowe
- Owoce filetowane
- Musy owocowe
- Fontanna czekoladowa

V.Zimne przekąski (bufet)
- Zestaw wyrobów swojskich
- Zestaw serów 
- Pasztet z dziczyzny podany z żurawiną
- Voulevant kwadrat z ciasta francuskiego z farszem

- Jajka z pastą z tuńczyka i kawiorem
- Roladki z szynki ze szparagami
- Rożki z szynki z farszem chrzanowym
- Śledź w śmietanie
- Śledź po kaszubsku
- Ryba w jarzynach
- Sałatka z selera
- Sałatka jarzynowa
- Sałatka na bazie sałat mieszanych z orzechami i sosem ogrodowym
- Sałatka z makaronu penne
- Schab ze śliwką
- Schab z morelą
- Pstrąg wędzony podany na lustrze

- Terina rybna podana z koktajlem z krewetek
- Udziec pieczony podany na desce z chrzanem
- Tymbaliki drobiowo-warzywne
- Róże z łososia
- Pieczarka.papryka,ogórek konserwowy
- Pomidor,ogórek
- Pieczywo

VI.Kolacja:
-Polędwiczka z dorsza sous-vide podana na julienne z marchewki w towarzystwie ziemniaka wedges.


VII.Kolacja:
- Gulasz z warzywami i borowikami.

VIII.Ciepły bufet:
- Karczek z grilla podany na kapuście
- Tagliatelle ze szpinakiem
- Ratatuj drobiowo-warzywne
- Zapiekanka warzywna
- Pierogi mięsne okraszone skwarkami
- Pierogi z ruskie okraszone skwarkami

 

Menu sylwestrowe obejmuje napoje chłodzące, alkohol, szampan oraz pokaz pirotechniczny

czytano: 170 razy

autor: zajazdhetman.pl

data dodania: 2014-10-24 15:04:18

Zapewniamy
  • ŚLĄSKIE SMAKI
  • KONFERENCJE
  • SZKOLENIA
  • PRZYJĘCIA
  • CHATĘ GRILLOWĄ
  • DWA PLACE ZABAW
  • ATRAKCJE DLA DZIECI
  • IMPREZY OKOLICZNOŚCIOWE
Formularz zapytaniowy
Ciekawostki
  • 18 kelnerów z 15 restauracji reprezentujących restauracje z Małopolski, ale także z województwa Śląskiego i województwa Dolnośląskiego wzięło udział w 4 Krakowskim Biegu Kelnerów, który odbył się 5 listopada w Hali Expo Kraków. Na drugim stopniu podium całych zawodów stanęła ...dalej 

Zajazd Hetman
Lgota Murowana 29c, 42-425 Kroczyce

tel.: 34 315 20 58; 505 163 740
e-mail: biuro@zajazdhetman.pl

  • 50
  • 46
  • 49
  • 48
  • i_view64_2016-11-03_10-52-54
Serdecznie zapraszamy Państwa do odwiedzenia Zajazdu Hetman w Lgocie Murowanej na Jurze Krakowsko-Częstochowskiej.
Poleć stronę
Wypełnij formularz kontaktowy
Formularz zapytaniowy
Wypełnij formularz kontaktowy
Opinie
Dodaj wpis
Zobacz wpisy
Facebook
Wersja mobilna