Tagi

Strona główna » Tagi

wielkość tekstu: A | A | A

  • DZIEŃ KOBIET dodano: 22 stycznia 2017 czytano: 1104 razy dalej 
  • Sylwester 2016-2017                       Menu   I.Przystawka: -Pasztet z kaczki marynowanej w likierze GrandMarnier   II.Danie główne: - Polędwiczka wieprzowa faszerowana serem kozim podana z puree ziemniaczano-brokułowym w asyście pieczonych różyczek ... dodano: 21 października 2016 czytano: 1605 razy dalej 
  • Andrzejki 2016                       Zapraszamy na Andrzejki do Hetmana  26.11.2016 r. godz. 20.00 Zapewniamy jak zwykle super zabawę oraz przepyszne jedzenie !  Doskonałą zabawę gwarantuje Zespół MAGIC-DANCE Wstęp tylko 140 zł od osoby! Polecamy!!! MENU Przystawka Danie ... dodano: 7 października 2016 czytano: 498 razy dalej 
  • Dzień Kobiet dodano: 15 stycznia 2016 czytano: 477 razy dalej 
  • BAL KARNAWAŁOWY 30 STYCZNIA 2016 R dodano: 27 grudnia 2015 czytano: 331 razy dalej 
  • SYLWESTER 2016 Menu Przystawka: A’ la Carpaccio z polędwiczki wędzonej podane z roszponką skropioną olejem z lnianki   Danie główne: Wolno pieczony karczek podany w winnym sosie u boku aksamitnego ziemniaczanego puree z dodatkiem czosnku niedźwiedziego w towarzystwie blanszowanych brokuł   Kawa, herbata Deser: Zimowa niespodzianka Słodki ... dodano: 5 listopada 2015 czytano: 271 razy dalej 
  • Dzień Kobiet 6 marca 2015 Zapraszamy wszystkie Panie na "Dzień Kobiet" już 6 marca.  Przystojni Panowie z grupy " Angels Strip " zadbają o niezapomniane wrażenia, szef kuchni o wyśmienit...e menu a DJ Borys zapewni gorące rytmy. Cena obejmuje: powitalny drink, gorącą kolację, bufet zimny i gorący oraz bufet słodki. Serdecznie zapraszamy:)  Tel: 505-163-740 ( 34 ) 315-20-58 dodano: 26 stycznia 2015 czytano: 222 razy dalej 
  • ZAPRASZAMY NA BAL KARNAWAŁOWY 7 LUTY 2015 R. ZAPRASZAMY NA BAL KARNAWAŁOWY W DNIU 07.02.2015 R. GODZ. 20.00 OPRAWA MUZYCZNA : ZESPÓŁ IMPRESSIVE CENA TYLKO 125 ZŁ / OD OSBY KTÓRA ZAWIERA WYŚMIENITY OBIAD, DWIE KOLACJE GORĄCE, BUFET Z ZIMNYMI I GORĄCYMI PRZEKASKAMI, BUFET SŁODKI ORAZ NAPOJE CHŁODZĄCE (ILOŚĆ MIEJSC OGRANICZONA) dodano: 10 stycznia 2015 czytano: 154 razy dalej 
  • Adriana Gajek znowu na podium 18 kelnerów z 15 restauracji reprezentujących restauracje z Małopolski, ale także z województwa Śląskiego i województwa Dolnośląskiego wzięło udział w 4 Krakowskim Biegu Kelnerów, który odbył się 5 listopada w Hali Expo Kraków. Zawodnicy sprawdzali swoje umiejętności w czterech konkurencjach. Pierwszy etap rywalizacji polegał na ... dodano: 24 listopada 2014 czytano: 182 razy dalej 
  • SYLWESTER 2014 Menu Sylwestrowe I.Przystawka: - Plastry wędzonej piersi z gęsi podane na mieszance sałat z rukolą i pomidorkami schery skropionymi oliwą. II.Danie główne: - Pieczony schab z dzika podany z sosem z czarnego bzu w asyście  puree ze skorzonery i marchewki baby. III.Kawa,herbata Deser:Pistacjowe lody podane z sosem z mango. IV.Słodki bufet: - Ciasta - ... dodano: 24 października 2014 czytano: 153 razy dalej 
  • ANDRZEJKI 2013 ! Menu     I.Przystawka: -Roladka ze szpinakiem i łososiem wędzonym w sosie kaparowym.     II.Danie główne: -Polędwiczka wieprzowa nadziewana serem Lazur i mieszanką warzyw podana w sosie w towarzystwie ziemniaka puree i surówki z buraczków.     III.Kawa,herbata -Deser:Lody podane z kawałkami owoców skąpanych w ... dodano: 27 września 2013 czytano: 149 razy dalej 
  • IV MISTRZOSTWA POLSKI KELNERÓW W ZAJEŹDZIE HETMAN 27 marca, już po raz drugi w Zajeździe Hetman w Lgocie Murowanej k/Kroczyc odbyły się VI Mistrzostwa Polski Kelnerów Junior Waiter 2013. Startowało 8 ekip, reprezentujących szkoły o profilu gastronomiczno-hotelarskim, w czterech konkurencjach: test kelnerski, nakrycia stołów, hydrosommelier i pokazy synchroniczne. Jak zwykle wysoki poziom - zwyciężyła ekipa z Kościana, ... dodano: 1 kwietnia 2013 czytano: 154 razy dalej 
  • ZAJAZD HETMAN NA SZLAKU ŚLĄSKICH SMAKÓW ! Informacja prasowa Oficjalne otwarcie Szlaku Kulinarnego „Śląskie Smaki”® I ja tam byłem, miód i wino piłem, A com widział i słyszał, w księgi umieściłem... i zasmakowałem - tak można podsumować inaugurację Szlaku Kulinarnego „Śląskie Smaki”®, która odbyła się we wtorek, 23 października 2012 r., w ... dodano: 24 października 2012 czytano: 151 razy dalej 
  • Hetman znów najlepszy w Ogólnopolskim Biegu Kelnerów w Wisle 2012 W Wiśle 22 września odbył się IV Ogólnopolski Bieg Kelnerów.  Idea imprezy sięga roku 1938, kiedy to w Wiśle odbyły się „I Ogólnopolskie zawody zręcznościowe pracowników gastronomicznych”, zwane Biegiem Kelnerów. Wówczas w rywalizacji udział wzięło ponad 100 kelnerów z całego kraju. Uczestnicy przemierzyli trasę ... dodano: 2 października 2012 czytano: 145 razy dalej 
  • BAL ANDRZEJKOWY W ZAJEŹDZIE HETMAN ! Menu na Balu Andrzejkowym 2012   I.Przystawka: Terina drobiowo-warzywna podana z dipem czosnkowym.   II.Danie główne: Polędwiczka wieprzowa faszerowana rydzami w sosie własnym podana z makaronem Tagliatelle połączonym ze szpinakiem w towarzystwie surówki z kapusty czerwonej.   III.Kawa,herbata, napoje chłodzące Deser:Pieczone jabłko z żurawiną ... dodano: 24 lipca 2012 czytano: 149 razy dalej 
  • SYLWESTER 2012 W ZAJEŹDZIE HETMAN ! Menu Sylwestrowe.   I.Przystawka: Bukiet sałat podany z kurkami i grzanką ziołowo-czosnkowom   II.Danie główne: Delikatna roladka z piersi z kurczaka faszerowana plastrami boczku wędzonego i wątróbką drobiową podana w sosie w towarzystwie ziemniaka puree i surówki z buraczków.   III.Kawa,herbata Deser:Lody cynamonowe podane z musem ... dodano: 24 września 2012 czytano: 131 razy dalej 
  • II Poznański Bieg Kelnerów - Adrianna z Hetmana najlepsza W dniu 24 września br. na poznańskiej Śródce zorganizowano II  Poznański Bieg Kelnerów. Organizatorem Biegu była najmniejsza restauracja w Polsce - Vine Bridge. Celem imprezy jest promocja zapomnianej już nieco części Poznania, integracja branży gastronomicznej oraz popularyzowanie wielkopolskiej kuchni regionalnej. Wspólną zabawę rozpoczęli panowie, ... dodano: 4 października 2011 czytano: 145 razy dalej 
  • Hetman znów najlepszy Ogólnopolski Festiwal Kuchni Dworskiej im. Tadeusza Matysiaka w tym roku obchodził  jubileusz. Po raz dziesiąty mieliśmy okazję podziwiać i smakować tradycyjne polskie potrawy. Ten doroczny festiwal sztuki kulinarnej, prezentowanej przez przedstawicieli obiektów hotelowych i gastronomicznych o staropolskich tradycjach, ma na celu powrót do tradycji i wykwintności ... dodano: 25 kwietnia 2011 czytano: 138 razy dalej 
  • 4 miejsce w Konkursie Kucharza Roku Miło nam Państwa poinformować, że Sebastian Humski zdobył 4 miejsce w Konkursie Kucharza Roku podczas targów Eurogastro 2009.  dodano: 25 lipca 2009 czytano: 135 razy dalej 
  • Przystawki Śledź w oleju z korzeniami i cebulką Pasztet z dziczyzny podany na grzance z żurawiną Tatar z polędwicy wołowej dodano: 25 lipca 2009 czytano: 779 razy dalej 
  • Przekąski ciepłe i pierogi Borowiki podane na grzance z żurawiną Oscypek grillowany podany na grzance z żurawiną Krokiet z mięsem Pierogi ruskie Pierogi z mięsem Pierogi z kapustą i grzybami dodano: 25 lipca 2009 czytano: 851 razy dalej 
  • Zupy i kremy Rosół domowy Żurek z Jury na maślance Barszcz czerwony czysty Barszcz zabielany z jajkiem lub uszkami Zupa pomidorowa z makaronem lub ryżem Krem z borowików Flaczki po staropolsku dodano: 25 lipca 2009 czytano: 883 razy dalej 
  • Zajazd Serdecznie zapraszamy Państwa do odwiedzenia Zajazdu Hetman w Lgocie Murowanej na Jurze Krakowsko - Częstochowskiej. Specjalizujemy się w kuchni staropolskiej i myśliwskiej. Wśród oferowanych dań, zarówno wykwintnych jak i prostych na pewno znajdziecie Państwo coś dla siebie, co również będziecie mogli polecić swoim przyjaciołom i znajomym. Gwarancję najwyższego poziomu podawanych potraw dają Państwu laureaci wielu konkursów kulinarnych w kraju i za ... dodano: 25 lipca 2009 czytano: 1891 razy dalej 
  • Dania wegetariańskie Jarzynki gotowane: brokuły, fasolka szparagowa, brukselka podane z sosem serowym Makaron wstążki ze szpinakiem Brokuły na maśle płatkami migdałów Voulevant faszerowany mieszanką śródziemnomorską z sosem Lazur Sałatka Szefa na bazie sałaty lodowej, sałaty radicho, szynki, sera, pomidora, ogórka, kurczaka, oliwek, jajek podana z sosem ogrodowym dodano: 25 lipca 2009 czytano: 624 razy dalej 
  • Wewnętrzny plac zabaw - Galeria dodano: 25 lipca 2009 czytano: 438 razy dalej 
  • Pokoje dodano: 25 lipca 2009 czytano: 2967 razy dalej 
  • Dania z ryb Smażony filet z barweny z sosem serowo - koperkowym Pstrąg smażony na maśle z ziołami Filet z miruny przyrządzony na parze podany na fasolce szparagowej Halibut ze szparagami z sosem holenderskim dodano: 25 lipca 2009 czytano: 703 razy dalej 
  • Sala bankietowa - Galeria dodano: 25 lipca 2009 czytano: 1215 razy dalej 
  • Menu dodano: 25 lipca 2009 czytano: 5285 razy dalej 
  • Dania z drobiu Gularz z żołądków gęsich z grzybami leśnymi Filet z kurczaka z pieczarkami w śmietanie Filet z kurczaka faszerowany szpinakiem i kurkami w sosie serowym Kaczka Rotmistrza na glazurowanej czerwonej kapuście z żurawiną sosem śliwkowym i kluseczkami myśliwskimi dodano: 25 lipca 2009 czytano: 855 razy dalej 
  • Zewnętrzny plac zabaw - Galeria dodano: 25 lipca 2009 czytano: 616 razy dalej 
  • Dania z wieprzowiny Kotlet schabowy panierowany z kostką Pieczeń po sztygarsku w sosie z podgrzybków Golonka po staropolsku duszona, podana na kapuście Polędwiczka wieprzowa nadziewana borowikami i boczkiem wędzonym w sosie myśliwskim dodano: 25 lipca 2009 czytano: 766 razy dalej 
  • Chata grillowa - Galeria dodano: 25 lipca 2009 czytano: 569 razy dalej 
  • Dla dzieci Na terenie naszego obiektu nie może zabraknąć atrakcji dla najmłodszych - plac zabaw na zewnątrz oraz doskonale wyposażony plac zabaw pod namiotem z pewnością umili czas pobytu w naszym Zajeździe. Zapewniamy pełną szaleństwa i świetną  zabawę dla małych i tych większych. dodano: 25 lipca 2009 czytano: 862 razy dalej 
  • Dania z wołowiny Rolada śląska Ozorki wołowe w sosie chrzanowym Befsztyk otulony boczkiem wędzonym podany ze smażonymi rydzami Sztufada wołowa w sosie z podgrzybków Placek Hetmański z gulaszem, serem, śmietaną i surówką dodano: 25 lipca 2009 czytano: 654 razy dalej 
  • Referencje - Galeria dodano: 25 lipca 2009 czytano: 196 razy dalej 
  • Do pobrania dodano: 25 lipca 2009 czytano: 388 razy dalej 
  • Zdjęcia dodano: 25 lipca 2009 czytano: 1079 razy dalej 
  • Inne - Galeria dodano: 25 lipca 2009 czytano: 1320 razy dalej 
  • Dania z cielęciny Pieczeń cielęca w sosie z kurkami Gicz cielęca w sosie warzywnym Eskalopki cielęce po parysku Mostek cielęcy po Hetmańsku podany w sosie z kurek dodano: 25 lipca 2009 czytano: 583 razy dalej 
  • Restauracja Możemy się pochwalić jedną z największych w okolicy sal restauracyjnych - idealną na duże imprezy typu - bale, wesela, studniówki. Od 3 sierpnia 2008 r otworzyliśmy w nowym budynku nową restaurację o powierzchni 650 m kw. W razie potrzeby sala może być dzielona na pół dźwiękoszczelną, rozsuwaną ścianą i może pomieścić do 400 osób. dodano: 25 lipca 2009 czytano: 1393 razy dalej 
  • Pokoje - Galeria dodano: 25 lipca 2009 czytano: 1814 razy dalej 
  • Video dodano: 25 lipca 2009 czytano: 467 razy dalej 
  • Dania z dziczyzny Udziec sarni w sosie z kurkami Udziec z dzika w sosie myśliwskim Udziec z jelenia po Kasztelańsku w sosie z podgrzybka dodano: 25 lipca 2009 czytano: 853 razy dalej 
  • Oferta dodano: 25 lipca 2009 czytano: 849 razy dalej 
  • Zapraszamy na.. dodano: 25 lipca 2009 czytano: 315 razy dalej 
  • Pub Pub to tradycyjnie miejsce spotkań w gronie przyjaciół, przy dobrym piwie i smacznych przekąskach. Nie inaczej jest i u nas. Proponujemy Państwu w piwnicach Zajazdu Hetman kameralne i  stylowe wnętrza, w których można spotkać się ze znajomymi, urządzić niewielką rodzinną imprezę, czy też wypić kawę przy świecach w urokliwej atmosferze rodem z krakowskich piwnic. dodano: 25 lipca 2009 czytano: 778 razy dalej 
  • Pub - Galeria dodano: 25 lipca 2009 czytano: 1865 razy dalej 
  • Dania z grilla Grillowany schab podany z dodatkiem smażonych marynat Marynowany filet z kurczaka z grillowanym bakłażanem i masłem ziołowym Grillowany stek z karczku Stek New York z sosem z zielonego pieprzu dodano: 25 lipca 2009 czytano: 587 razy dalej 
  • Imprezy okolicznościowe Zajazd Hetman to jedna z najpiękniejszych w okolicy sal restauracyjnych, idealna na duże imprezy typu: wesela, bale, bankiety, dancingi, studniówki, szkolenia, imprezy firmowe i integracyjne, jak i na kameralne uroczystości okolicznościowe i rodzinne.  Oferujemy Państwu w Zajeździe Hetman: - 30 miejsc na sali restauracyjnej (zajazd),  - 30 miejsc w małej sali bankietowej (pub),  - do 400 miejsc na sali bankietowej dużej.  Do dyspozycji gości mamy 23 ... dodano: 25 lipca 2009 czytano: 1332 razy dalej 
  • Multimedia dodano: 25 lipca 2009 czytano: 816 razy dalej 
  • Kontakt        Zajazd Hetman    Lgota Murowana 29c    42-425 Kroczyce tel. 034 315 20 58 tel. kom. 0 505 163 740 fax 034 315 20 61 biuro@zajazdhetman.pl   dodano: 25 lipca 2009 czytano: 3478 razy dalej 
  • Zajazd - Galeria dodano: 25 lipca 2009 czytano: 2026 razy dalej 
  • Dodatki do dań Kluseczki myśliwskie ze szpinakiem zapiekane z boczkiem i śmietaną Kluseczki śląskie Ziemniaki puree / z wody Ziemniaki zasmażane Frytki Ryż dodano: 25 lipca 2009 czytano: 476 razy dalej 
  • Konferencje, szkolenia dodano: 25 lipca 2009 czytano: 329 razy dalej 
  • Sala bankietowa dodano: 25 lipca 2009 czytano: 1460 razy dalej 
  • Zapytanie dodano: 25 lipca 2009 czytano: 434 razy dalej 
  • Restauracja - Galeria dodano: 25 lipca 2009 czytano: 7171 razy dalej 
  • Sałatki - surówki Surówka z czerwonej kapusty Surówka z białej kapusty Surówka z kapusty pekińskiej Surówka z selera Marchewka z jabłkiem Zestaw surówek Kapusta zasmażana Buraczki zasmażane w śmietanie dodano: 25 lipca 2009 czytano: 507 razy dalej 
  • Wewnętrzny plac zabaw Na terenie naszego obiektu nie może zabraknąć atrakcji dla najmłodszych - plac zabaw na zewnątrz oraz doskonale wyposażony plac zabaw pod namiotem z pewnością umili czas pobytu w naszym Zajeździe. Zapewniamy pełną szaleństwa i świetną  zabawę dla małych i tych większych. dodano: 25 lipca 2009 czytano: 554 razy dalej 
  • Chata grillowa W swojej ofercie posiadamy całoroczną Chatę Grillową, która jest naszą wizytówką i miejscem kameralnych imprez. Niepowtarzalną atmosferę tworzy jej wnętrze- drewniane ławy i stoły, grill oraz murowany piec opalany drewnem. Idealnym dopełnieniem imprez, które się w niej odbywają jest kuchnia myśliwska i staropolska, dzięki której z przyjemnością zorganizujemy nie jedno spotkanie. dodano: 25 lipca 2009 czytano: 615 razy dalej 
  • Polityka prywatności Korzystając w jakikolwiek sposób z naszego serwisu, akceptujecie Państwo zasady zawarte w Polityce Prywatności znajdującej się na niniejszej stronie. Jednocześnie wyrażacie Państwo zgodę na przetwarzanie Waszych danych osobowych zgodnie z obowiązującą Ustawą z dnia 29.08.1997r. o Ochronie Danych Osobowych (Dz.U. nr 133 poz. 883). Niniejszy serwis nie odpowiada za politykę prywatności innych stron internetowych, zarówno tych dostępnych dla użytkowników ... dodano: 25 lipca 2009 czytano: 280 razy dalej 
  • Sala konferencyjna - Galeria dodano: 25 lipca 2009 czytano: 239 razy dalej 
  • Desery Lody podawane z gorącymi malinami Jabłko pieczone podane z sosem waniliowym i żurawiną Szarlotka na ciepło z lodami o smaku cynamonowym Mus bananowy z lodami   dodano: 25 lipca 2009 czytano: 645 razy dalej 
  • Jesteśmy na szlaku Informacja prasowa   Oficjalne otwarcie Szlaku Kulinarnego „Śląskie Smaki”® I ja tam byłem, miód i wino piłem, A com widział i słyszał, w księgi umieściłem... i zasmakowałem - tak można podsumować inaugurację Szlaku Kulinarnego „Śląskie Smaki”®, która odbyła się we wtorek, 23 października 2012 r., w Katowicach. Szlak Kulinarny „Śląskie Smaki”® powstał z inicjatywy Śląskiej Organizacji ... dodano: 25 lipca 2009 czytano: 450 razy dalej 
  • Zewnętrzny plac zabaw Na terenie naszego obiektu nie może zabraknąć atrakcji dla najmłodszych - plac zabaw na zewnątrz oraz doskonale wyposażony plac zabaw pod namiotem z pewnością umili czas pobytu w naszym Zajeździe. Zapewniamy pełną szaleństwa i świetną  zabawę dla małych i tych większych. dodano: 25 lipca 2009 czytano: 473 razy dalej 
  • Sala konferencyjna dodano: 25 lipca 2009 czytano: 1103 razy dalej 
Zapewniamy
  • ŚLĄSKIE SMAKI
  • KONFERENCJE
  • SZKOLENIA
  • PRZYJĘCIA
  • CHATĘ GRILLOWĄ
  • DWA PLACE ZABAW
  • ATRAKCJE DLA DZIECI
  • IMPREZY OKOLICZNOŚCIOWE
Formularz zapytaniowy
Ciekawostki
  • 18 kelnerów z 15 restauracji reprezentujących restauracje z Małopolski, ale także z województwa Śląskiego i województwa Dolnośląskiego wzięło udział w 4 Krakowskim Biegu Kelnerów, który odbył się 5 listopada w Hali Expo Kraków. Na drugim stopniu podium całych zawodów stanęła ...dalej 

Zajazd Hetman
Lgota Murowana 29c, 42-425 Kroczyce

tel.: 34 315 20 58; 505 163 740
e-mail: biuro@zajazdhetman.pl

  • 50
  • 46
  • 49
  • 48
  • i_view64_2016-11-03_10-52-54
Serdecznie zapraszamy Państwa do odwiedzenia Zajazdu Hetman w Lgocie Murowanej na Jurze Krakowsko-Częstochowskiej.
Poleć stronę
Wypełnij formularz kontaktowy
Formularz zapytaniowy
Wypełnij formularz kontaktowy
Opinie
Dodaj wpis
Zobacz wpisy
Facebook
Wersja mobilna