Strona główna » Aktualności » BAL ANDRZEJKOWY W ZAJEŹDZIE HETMAN !
Menu na Balu Andrzejkowym 2012
I.Przystawka:
Terina drobiowo-warzywna podana z dipem czosnkowym.
II.Danie główne:
Polędwiczka wieprzowa faszerowana rydzami w sosie własnym podana z
makaronem Tagliatelle połączonym ze szpinakiem w towarzystwie surówki z
kapusty czerwonej.
III.Kawa,herbata, napoje chłodzące
Deser:Pieczone jabłko z żurawiną podane z sosem waniliowym
IV.Słodki bufet:
Ciasta
Owoce filetowane
Musy owocowe
Fontanna czekoladowa
V.Bufet z zimnymi przekąskami:
Zestaw wyrobów swojskich
Zestaw serów
Pasztet z dziczyzny podany z żurawiną
Roladki z szynki ze szparagami
Rożki z szynki z farszem chrzanowym
Śledz w śmietanie
Śledz w oleju
Śledz po kaszubsku
Sałatka grecka
Sałatka brokułowa
Sałatka gyros
Sałatka capresse
Schab ze śliwką
Schab z morelą
Pstrąg wędzony podany na lustrze
Udziec na desce
Tymbaliki drobiowe
Róże z łososia
Pieczarka.papryka,ogórek konserwowy
Pomidor,ogórek
Pieczywo
VI.Kolacja:
Filet z ryby podany z ryżem z warzywami i surówką
VII.Kolacja
Barszcz czerwony podany z pasztecikiem domowym
czytano: 1228 razy
autor: zajazdhetman.pl
data dodania: 2012-07-24 14:52:33
Zajazd Hetman
Lgota Murowana, Kalinowa 57, 42-425 Kroczyce
tel.: 34 315 20 58; 505 163 740
e-mail: recepcja@zajazdhetman.pl