Strona główna » Aktualności » ANDRZEJKI 2013 !
Menu
I.Przystawka:
-Roladka ze szpinakiem i łososiem wędzonym w sosie kaparowym.
II.Danie główne:
-Polędwiczka wieprzowa nadziewana serem Lazur i mieszanką warzyw podana w sosie w towarzystwie ziemniaka puree i surówki z buraczków.
III.Kawa,herbata
-Deser:Lody podane z kawałkami owoców skąpanych w koniaku.
IV.Słodki bufet:
-Ciasta
-Owoce filetowane
-Musy owocowe
V.Zimne przekąski (bufet)
- Zestaw wyrobów swojskich
- Zestaw serów
- Pasztet z dziczyzny podany z żurawiną
- Jajka z farszem chrzanowym
- Roladki z szynki ze szparagami
- Rożki z szynki z farszem chrzanowym
- Śledz w śmietanie
- Śledz w oleju
- Śledź po kaszubsku
- Sałatka z kurczakiem
- Sałatka penne z tuńczykiem
- Sałatka gyros
- Sałatka grecka
- Schab ze śliwką
- Schab z morelą
- Pstrągi wędzony
- Udziec na desce
- Tymbaliki drobiowe
- Róże z łososia
- Pieczarka.papryka,ogórek konserwowy
- Pomidor,ogórek
- Pieczywo
VI.Kolacja:
- Plaster pieczonej szynki w sosie z podgrzybka podany z ziemniakiem zapiekanym i surówką z kapusty czerwonej.
VII.Kolacja:
- Ratatuj mięsno-warzywne z dodatkiem leśnych grzybów.
VIII.Ciepłe dania podane w czefendyszach (bufet)
czytano: 1290 razy
autor: zajazdhetman.pl
data dodania: 2013-09-27 15:03:03
Zajazd Hetman
Lgota Murowana, Kalinowa 57, 42-425 Kroczyce
tel.: 34 315 20 58; 505 163 740
e-mail: recepcja@zajazdhetman.pl