Strona główna » Aktualności » Sylwester 2016-2017
Menu
I.Przystawka:
-Pasztet z kaczki marynowanej w likierze GrandMarnier
II.Danie główne:
- Polędwiczka wieprzowa faszerowana serem kozim podana z puree ziemniaczano-brokułowym w asyście pieczonych różyczek kalafiora.
III.Deser
- Tiramisu
IV.Słodki bufet:
- Ciasta
- Babeczki bankietowe
- Owoce filetowane
- Musy owocowe
- Fontanna czekoladowa
- Kawa, herbata
V.Zimne przekąski (bufet)
- Zestaw wyrobów
- Pieczony boczek
- Swojska kiełbasa
- Swojskie kabanosy
- Wędzona szynka i golonka
- Udziec pieczony podany na desce z chrzanem
- Zestaw serów
- Pasztet z dziczyzny podany z żurawiną
- Mango w szynce parmeńskiej
- Śliwki owijane boczkiem
- Szparagi zapiekane z szynką
- Jajka z łososiem wędzonym
- Rożki z szynki z farszem brokułowym
- Śledź w jogurcie z koperkiem
- Śledź w oleju z cebulką
- Ryba opiekana w zalewie
- Roli naleśnikowe z łososiem i szpinakiem
- Sałatka z paluszkami krabowymi
- Sałatka z kaszy kuskus z wędzonym kurczakiem
- Sałatka z pory
- Sałatka z kalafiora
- Galareta wieprzowa
- Róże z łososia
- Wędzone pstrągi
- Torciki capresse
- Pieczarka.papryka,ogórek konserwowy
- Pieczywo
VI.Kolacja:
-Filet z dorsza w sosie z kopru włoskiego podanego z ryżem z borowikami i mieszanką warzyw z migdałami.
VII.Kolacja:
-Barszcz Ukraiński
VIII.Ciepłe przekąski (bufet)
Menu sylwestrowe obejmuje napoje chłodzące, alkohol, szampan oraz pokaz pirotechniczny
czytano: 5014 razy
autor: zajazdhetman.pl
data dodania: 2016-10-21 15:19:20
Zajazd Hetman
Lgota Murowana, Kalinowa 57, 42-425 Kroczyce
tel.: 34 315 20 58; 505 163 740
e-mail: recepcja@zajazdhetman.pl