Strona główna » Aktualności » SYLWESTER 2016
Menu
Przystawka:
A’ la Carpaccio z polędwiczki wędzonej podane z roszponką skropioną olejem z lnianki
Danie główne:
Wolno pieczony karczek podany w winnym sosie u boku aksamitnego ziemniaczanego puree z dodatkiem czosnku niedźwiedziego w towarzystwie blanszowanych brokuł
Kawa, herbata
Deser: Zimowa niespodzianka
Słodki bufet:
Ciasta
Babeczki bankietowe
Owoce filetowane
Musy owocowe
Fontanna czekoladowa
Zimne przekąski (bufet)
Zestaw wyrobów swojskich
Zestaw serów
Pasztet z dziczyzny podany z żurawiną
Voulevant z farszem z suszonych pomidorów
Jajka zapiekane z pieczarkami
Roladki z szynki ze szparagami
Rożki z szynki z farszem chrzanowym
Śledź w śmietanie
Śledziowe roladki
Śledź w oleju rydzowym
Sałatka z tortellini
Sałatka z wędzonym kurczakiem
Sałatka z makaronu ryżowego
Sałatka z sałat mieszanych z lekkim sosem
Schab ze śliwką i morelą
Swojska kiełbasa
Swojskie kabanosy
Rolowany boczek
Wędzona szynka
Udziec pieczony podany na desce z chrzanem
Tym baliki drobiowo-warzywne
Pstrąg wędzony podany na lustrze
Róże z łososia
Pieczarka. papryka, ogórek konserwowy
Pomidor, ogórek zielony
Pieczywo
Kolacja:
Marynowana pierś z kurczaka w cytrusach podana na puree z batata w asyście kalafiora romanesco.
Kolacja:
Zupa gulaszowa z wieprzowiny z kluseczkami gnocchi.
Ciepły bufet:
Menu sylwestrowe obejmuje napoje chłodzące, alkohol, szampan oraz pokaz pirotechniczny
czytano: 2053 razy
autor: zajazdhetman.pl
data dodania: 2015-11-05 15:10:21
Zajazd Hetman
Lgota Murowana, Kalinowa 57, 42-425 Kroczyce
tel.: 34 315 20 58; 505 163 740
e-mail: recepcja@zajazdhetman.pl